Werkwijze

Marieke geeft alleen privélessen. Dit is een bewuste keuze om zo meer uit een dergelijke training te kunnen halen. Of het nou gaat om puppycursus of andere hondentraining. Zo ontstaat er geen "gezelligheidsklasje" en focussen we de volledige training op jou en de hond.

Wij zijn van mening dat als een hond gelijk in het diepe word gegooid met andere honden, veel afleiding en prikkels, dit ten koste gaat van de training. Door pas op een later moment de afleiding toe te voegen kan uw hond hetgeen wat hij geleerd heeft in rust veel beter toepassen op moment van afleiding.

Eerlijke en positieve training vinden wij belangrijk. 

Onze kerntekst: "Controle over de hond, en controle over de situatie"

Marieke bied naast de puppycursus geen standaard cursussen aan. Iedereen heeft andere doelen dus na de puppycursus is alles mogelijk. Loop je specifiek ergens tegen aan? Dan werken we daar aan. Wil je heel graag nog dieper in gaan op de gehoorzaamheid, dan doen we dat. Of wil je op een leuker manier bezig zijn door sport en spel? Ook dat is mogelijk. Van hoopersport tot speuren en obedience.

Aan elke cursus gaat een intake vooraf. Deze intake is belangrijk zodat ik voorafgaand aan de cursus al van alles weet over de hond. Ook zal ik dan uitleggen wat je van mij kunt verwachten, wat je allemaal gaat leren en hoelang hier voor nodig is. Bij de puppycursus is dit standaard 8 of 12 weken (lessen). Alle lessen zijn 40 minuten.

Na het volgen van een cursus krijg je de garantie dat hoe oud de hond ook word je altijd contact mag blijven opnemen als je ergens tegen aanloopt. Of het nu gaat om gedrag of medische vragen, alles mag.